Keys and DJ - Non stop Programma - Live muziek met DJ en Videowall
250
page-template-default,page,page-id-250,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Keys and DJ

Het feest waar jij bepaalt! Paul Richard een entertainer met méér…

Paul Richard is al jaren actief in binnen- en buitenland als pianist, zanger, entertainer. Op zoek naar nieuwe uitdagingen creëerde hij Keys and DJ.

Bij Keys and DJ bepaal jij zelf welke nummers er uit de boxen knallen. Deze zeer interactieve act speelt die hits die jij het liefst wil horen. Op het podium en vooral samen met jou. Keys and DJ laat je volop genieten en zorgt voor een verrassend muzikaal spektakel.

Om ook de muziek te kunnen maken die niet niet meer live gespeeld kan worden, heeft Paul een DJ controller in zijn digitale vleugel gebouwd.Met een oneindige muziekbibliotheek kan nu elk repertoire/liedje gedraaid worden.

Een beleving…

Keys and DJ is een interactieve beleving die verder reikt dan de standaard acts.Voorzien van een Videowall van 5 meter breed, waarop music clips of visuals te zien zijn. Het programma bepaal je helemaal zelf! De videowall is mede te gebruiken om presentaties, foto’s of ander beeld te vertonen.

Wat is er allemaal mogelijk?

Jij bepaalt hoe de avond verloopt.Tijdens de show zijn er knallende, ludieke en romantische momenten.

Keys and DJ is een non-stop programma

Door de afwisseling van live entertainment en DJ zorgt Keys and DJ dat het programma continu doorgaat.

Promovideo Keys and DJ

Wilt u Keys and DJ boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.