Paul Richard Solo - Pianist boeken of inhuren voor je feest - Allround Solist
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Paul Richard Solo

Al jarenlang verzorgt Paul Richard de muzikale omlijsting van alle mogelijk denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. De perfecte muzikale partner op uw Bruiloft, personeelsfeest, bedrijfsfeest, receptie of diner dansant.

Live muziek op uw feest

Paul speelt en zingt en heeft een herkenbaar repertoire van alle tijden. Van prachtige ballads tot swingende dance classics, van sfeervolle achtergrondmuziek tot een spetterend feest om nooit te vergeten.

Voor live muziek op uw bruiloft en andere evenementen kiest u bij Paul Richard de muziekstijl die u wilt. Van easy listening en jazz tot rock & roll, disco en Top 40.

Paul Richard komt naar een optreden met zijn eigen digitale vleugel. Tevens is hij in het bezit van een geluidsinstallatie tot 200 personen. Ook belichting is inbegrepen.

Aanpassing van volume bij iedere gelegenheid is vanzelfsprekend.

Naast Paul Richard Solo biedt Paul Richard ook de mogelijkheid tot andere formaties. Zoekt u een duo met een zangeres of met een saxofonist? Paul Richard biedt vele mogelijkheden.

Wilt u Paul Richard boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.